Skip to main content

Rendezvényspecialista hoszteszeink

Válassz rendezvényedhez megfelelő, releváns szakértelemmel bíró hoszteszeket!

Professzionális hoszteszcsapatainkat marketinges és rendezvényszervezői szemlélettel, magas kvalitásokat szem előtt tartva válogattuk össze. Feladattípustól függően négy kategóriában lesznek segítségedre, hogy bármilyen rendezvénytípus esetén a megfelelő adottságokkal, attribútummal és tudással rendelkező munkatársakkal dolgozhass.

Promóciós hoszteszek

Jó fizikum és állóképesség, terhelhetőség, megbízhatóság, magabiztosság, talpraesettség, nyitott, vidám, pozitív személyiség, gyors tanulás és önálló munkavégzés – mindez elengedhetetlen a promóciós hoszteszek esetében. No meg az a mosoly, amellyel öröm találkozni a szürke hétköznapokban.
Termékbemutatás, kóstoltatás, szórólapozás, karszalagozás, áruházi promóció, adatgyűjtés, illetve hasonló feladatok elvégzésére ajánljuk céged figyelmébe promóciós hoszteszcsapatunkat.

Segítünk megálmodni, megtervezni, eszközeidet és a promócióhoz szükséges anyagokat legyártani, ha szükséges. Kitaláljuk a koncepciót, megírjuk a szövegeket, megtervezzük és legyártjuk a szórólapodat, brosúrádat, rollupodat, promóciós pultodat vagy egyéb megjelenési eszközeidet. Kampányodat behirdetjük, kiterjesztjük, képviselünk a facebookon vagy egyéb social mediában, megtervezzük kapcsolódó micrositeodat, weboldaladat, adwords és más online webes kampányodat.

Rendezvény hoszteszek

Dekoratív, pontos, idegen nyelveken beszélő, magabiztos, segítőkész, felhasználói szintű Microsoft Office ismerettel rendelkező hoszteszek, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek konferenciák, kiállítások, szakvásárok és egyéb vállalati események lebonyolításában. Az ilyen események szíve-lelke egy jól felkészült hoszteszcsapat, akik növelik a rendezvényed presztízsét. Hoszteszeinket értékesítési tréningeken képezzük, ahol többek között eladásösztönző technikákat sajátítanak el. Önálló, pontos és korrekt munkavégzésüknek köszönhetően megjelenésedből kihozhatod a maximumot. Cégünk rendezvényhoszteszei ezt a segítséget kínálják számodra.

Igény esetén megtervezzük és felépítjük kiállítási standodat, megszerkesztjük és legyártjuk flyeredet, katalógusodat, POS eszközeidet, legyen szó padlómatricáról, banner vagy posztertartó állványról, rollupról, kínálópultról, sajtófalról, polcos állványról vagy kültéri bannerről. Így egy kézben időt, energiát és pénzt spórolunk meg a számodra.

Reprezentatőrök

Többek, mint hoszteszek. Ők Charlie rendezvényangyalai. Feladatuk nem csupán a hagyományos hoszteszfeladatok ellátása, hanem a rendezvény jó hangulatának biztosítása is. Ne várd tőlük, hogy csak álljanak csendben és mosolyogva a sarokban, Ők aktív résztvevői eseményednek.

Bízd rendezvényed magasan képzett, kifinomult stílusú, elegáns és gyönyörű, nagy gyakorlattal rendelkező reprezentatőreinkre, kik supervisorként átlátják, érzik, tudják és garantálják eseményed megfelelő lüktetését. A műsorvezetéstől kezdve a játékok levezénylésén át a rendezvény munkafolyamatainak koordinálásáig mindenben a segítségedre lesznek, és mindemellett jó hangulatot, oldott légkört biztosítanak partnereid, vendégeid számára. Reprezentatőreink egy vagy több felsőfokú (általában közgazdasági) végzettséggel, több évnyi hazai és külföldi modell- és hosztesztapasztalattal rendelkező munkatársak. Több nyelven beszélnek, talpraesett, intelligens, az aktuális társadalmi, politikai és gazdasági témákban jártas, érett, komoly társasági hölgyek, kiknek a rendezvények világa ritkán tud ismeretlent nyújtani. Végzettségüknek köszönhetően a sales feladatok is közel állnak hozzájuk, bátran rájuk bízhatod a cég termékeinek és szolgáltatásainak magas szakmai színvonalú népszerűsítését meghívottaid körében, úgy járnak el, mintha céged megbízható kollégái lennének. Ők azok, akikkel biztosan nem foghatsz mellé.

Reprezentatőreink ugyanakkor nem pusztán munkatársaink, hanem egyben féltet kincseink is. Megjelenésüket csak és kizárólag a Unique Communications által szervezett és kontrollált céges eseményekre tudjuk biztosítani. Viszont vállaljuk, hogy összeállítunk céged számára egy saját, állandó reprezentatőr csapatot, kik minden eseményeden képesek méltón képviselni cégedet, hogy ez által is jobban megismerjenek téged, termékeidet, szolgáltatásaidat, munkatársaidat és partnereidet. Versenytársaid garantáltan sárgák lesznek az irigységtől. Regisztrációkor többet már nem hangzik el a jól ismert rideg mondat, miszerint “Jó estét kívánok Uram, kérem mondja el a nevét, hogy megkereshessem Önt a regisztráltak névsorában…”, hanem helyette “Jó estét kedves János, örülök, hogy ma este is a vendégeink közt üdvözölhetem!”. Ugye mennyire más? Ha érzed a két mondat közötti különbséget, akkor azt is tudod, miért van szükséged állandó reprezentatőr csapatra.

… két évtizednyi rendezvényszervezői tapasztalat

Gyakorlatiasság, rugalmasság, egyedülálló know-how és eredeti ötletek

Szeretnéd céges rendezvényed, konferenciád, promóciód különleges és profi hoszteszekkel még színvonalasabbá, vonzóbbá, emlékezetesebbé, jó hangulatúvá és gördülékennyé tenni? Kimondottan dekoratív és magasan képzett hoszteszeink valamennyi rendezvénytípus esetén különös odafigyeléssel, alázattal és hozzáértéssel segítenek elképzeléseid megvalósításában.

Kérj ajánlatot!

[quform id=”1″ name=”Ajánlatkérés hosztesz”]

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!