Skip to main content

Hosztesz és reprezentatőr közvetítés

Két évtizednyi rendezvényszervezői tapasztalat, gyakorlatiasság, rugalmasság, egyedülálló know-how, erre van szüksége, ha más akar lenni, mint a többi. Rendezvényspecialista hoszteszekkel.


Szeretné céges rendezvényét, konferenciáját, promócióját különleges és profi hoszteszekkel még színvonalasabbá, vonzóbbá, emlékezetesebbé, jó hangulatúvá és gördülékennyé tenni? Kimondottan dekoratív és magasan képzett hoszteszeink valamennyi rendezvénytípus esetén különös odafigyeléssel, alázattal és hozzáértéssel segítenek elképzelései megvalósításában.

Válasszon rendezvényéhez megfelelő, releváns szakértelemmel bíró hoszteszeket! Professzionális hoszteszcsapatainkat marketinges és rendezvényszervezői szemlélettel, prémium minőséget szem előtt tartva válogattuk össze és négy kategóriában ajánljuk, hogy bármilyen rendezvénytípus esetén a megfelelő adottságokkal, attribútummal és tudással  rendelkező munkatársakkal dolgozhasson.

Rendezvényeihez, eseményeihez, kampányaihoz a megfelelő tapasztalattal rendelkező hoszteszcsapatot választhat promóciós hoszteszeink, rendezvényhoszteszeink, modellhoszteszeink és reprezentatőreink közül.

Aktuális ajánlataink

Grafika

Próbálja ki havidíjas grafikai szolgáltatásunkat, kedvező fix áron.

Arculattervezés, levélpapír, névjegykártya, brossúra, kiadvány és még számtalan grafikai termék kivitelezése.

Hosztesz

Szépség, harmónia és professzionalitás

Két évtizednyi rendezvényszervezői tapasztalat, gyakorlatiasság, rugalmasság, egyedülálló know-how, erre van szüksége, ha más akar lenni, mint a többi.

Web

Legyen Önnek is automatikus ügyfélszerző weboldala havidíjért!

Tárhelyszolgáltatás + Professzionális, egyszerűen kezelhető weboldal + Havi karbantartás és weboldal-frissítés

Tevékenységeink

ATL / BTL

PR

Hosztesz közvetítés

Médiafelületek

Rendezvény

Film

Mobil

Közösségi média

Web

Webhosting

Grafika

Online marketing